divendres, 24 de maig del 2013

Ja som a casa...

Ahir, dijous 23 de maig del 2013 es va acabar oficialment la nostra Gran Aventura.

Després de 10 hores dins l'avió vam arribar a l'aeroport de Madrid i allà ens va rebre una obra de Guayasamín, el gran artista indígena Ecuatorià, el museu del qual ens va ser impossible de visitar quan vam passar per Quito.


Un cop arribats a la T4 de Barajas va arribar el moment de separar-nos per primera vegada en aquests 7 mesos: en Guillermo cap a Cásiz en autobús (ha arribat avui 24 a les 8 del matí) i en Pau en tren cap a Girona.


En Guillermo va aprofitar per fer una volta per Madrid i passar l'estona abans d'agafar l'autobús. 



L'arribada, com sempre passa en aquests casos, ha estat estranya. Sempre que puges en un avió i quan en baixes estàs a 10000 km de distància i a 7 hores de diferència horària sembla que tot el que has deixat enrere sigui poc més que un bon somni.

Els dies aniran passant i a poc a poc anirem ajustant-nos a la recuperada realitat.

L'única cosa que està clara és que aquests set mesos han quedat impressos en el nostre ADN i en la nostra personalitat. La nostra història individual i de parella queda totalment marcada per aquesta experiència!

Gràcies a tots els que heu seguit les nostres passes durant aquests 7 mesos, ha estat un plaer compartir-ho amb vosaltres!

3 comentaris:

  1. Benvinguts nois!!!!!

    Moltes felicitats per aquest GRAN viatge, extraordinari, i per haver-lo compartit a través del blog.

    Molts ànims a la tornada!!
    Molta sort!!!

    Txell i Xavi

    ResponElimina
  2. Hola Guille! Hola Pau!

    Sóc l' Eva. No ens coneixem però us escric per donar-vos les gràcies per aquest peazo Blog!!
    Ara porto uns 4 mesos viatjant, estic a Mancora i demà creuo cap a Equador. I el vostre blog m'está ajudant un munt!! (bé, també he de dir que ara veig tarántules per tot arreu...jajaja)

    Estaré un any, mes o menys, viatjant i quan torni estic vivint a Girona, així que m'encantaria fer un toc amb vosaltres.
    Espero que la tornada no hagi estat massa dura!!
    Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bones Eva!! el teu ha estat el comentari que ens ha fet més il·lusió de tots!! una viatgera que fa servir el nostre blog, quin HONOR!! La tornada ha estat dura a mitges. Ja teníem ganes de descansar una mica tot i que es fa estrany llevar-se cada dia al mateix lloc. Ara toca agafar energies i fer diners per tornar a començar una altra aventura!
      I tu? cap on et dirigeixes? per on has passat? quins plans tens?? explican's que així serà com si tornéssim a viatjar amb tu;)

      Equador és molt maco i la gent també, ja ho veuràs! Nosaltres hem conegut gent molt maca i vam creuar tot el país fent CouchSurfing, si necessites contactes ja ens ho diràs!

      Molts petons de tots dos per tu!

      Elimina

Deixa el teu comentari! ens encantarà llegir-lo!