dijous, 23 de maig del 2013

Això s'acaba... últims dies a Bogotà

El dilluns 20 de maig vam fer l'últim recorregut pel centre de Bogotà.


Bàsicament vam visitar:

- el Museo Botero de Bogotà. Té una col·leció més petita que la del Museo de Antioquia a Medellín, però igualment la vam gaudir! Hi ha una sala dins el museu amb quadres d'altres artistes internacionals.


Busto restrospectivo de mujer de Salvador Dalí
Un Miró i un Picaso
Miquel Barceló

- la Casa de Moneda, que exposa tota la història del país en relació a la moneda, els bitllets... una mica aborrida si no ets massa fanàtic del tema, i nosaltres ja vam passar per la Casa de la Moneda de Potosí, a Bolívia... vam passar-la molt ràpidament i només ens vam aturar una mica a la sala que exposa Art Colonial.


- i la col·lecció d'art contemporani del Museo del Banco de la República, on, com quasi sempre, és recorrent la temàtica de la desigualtat entre classes i entre ètnies, la manca d'educació de la població més húmil, feble i marginada. Hi havia una part de la exposició cedida pel MALI de Lima que vam visitar ja fa uns mesos.





Tots tres museus estan dins un mateix complex i són tots gratuïts.

De tornada vam viure quelcom que encara no havíem vist. Vam agafar la "hora pico" (hora punta) del Transmilenio de ple i vam veure les cues que es formen en un dia qualsevol... impressionant. I és que en aquesta ciutat, com a Lima, Guayaquil, Quito, Medellín... vaja totes les gran ciutats que hem visitat, els transport urbà és caòtic i mal organitzat i sabem de gent que es lleva a les 4:50 per entrar a treballar a les 7:30 del matí... Això fa relativitzar els petits problemes que puguis tenir amb el Bicing a Barcelona!


Ahir dimarts 21 i avui dimecres 22 de maig no hem fet massa res. Estar a casa, descansar de tanta patejada, tirar el que no ens emportarem, fer les maletes, acabar d'enllestir el bloc, acomiadar-nos, posar-nos nerviosos per el nostre futur, decidir que no ens hem de posar nerviosos pel nostre futur, tornar-nos a posar nerviosos... 

I parlant de futur, feina i diners... aquí teniu la despesa que hem fet a Colombia.

I això és tot amics! Aquest ha estat el nostre últim dia al Nou Món... almenys de moment.

La propera vegada que escrivim al bloc ja serà des de casa, i potser podrem fer una mica de resum de tot plegat... qui sap?

1 comentari:

  1. Us desitgem una bona tornada a casa, i us volem agrair tota la informació i experiències que heu compartit amb la gent a través d'aquest blog.
    Però també esperem que la vostra aventura no s'acabi aquí i que ens continueu mostrant més coses de sudamèrica o d'allà on volgueu.

    Una abraçada nois.
    Manel i Cristina

    ResponElimina

Deixa el teu comentari! ens encantarà llegir-lo!