dimarts, 30 d’octubre del 2012

Tobogaaaannn!!!

Avui hem fet la excursió que ahir va fer en Guillaume. En realitat és molt senzilla, però no està gens senyalitzada. Com cap de les excursions... d'aquesta manera els guies de Lençois s'asseguren la feina. El primer dia vam anar a una de les botigues d'esports d'aventura a comprar un mapa i l'únic que tenien estava a una escala tan gran que no servia de res!

Lençois, és un poble tranquil i amb casetes de colors


El cas és que en Guillaume va descobrir el camí d'una de les excursions i avui l'hem fet nosaltres. Un caminet molt senzill, un cop trobat ja no es desvia, primer de pedres i després de terra - amb uns quants xiringuitos, que funcionen durant la temporada alta - i al final de tot de roca grossa, un cop ja arribes al riu.



En arribar ens hem trobat un tobogan, molt conegut per la zona, des d'on la gent es tira i va a parar a una bassa negra. Per aquestes contrades ens estem trobant molts bassals, que si són una mica profunds són negres, segons en Guillaume perquè les fulles que cauen a l'aigua acaben podrint-se i baixant al fons de la bassa.
en una de les banyeres naturals del riu 


Hem estat una bona estona gaudint de la sombra dels arbres i després de veure en Yuri (no sabem si vam entendre bé el nom) fent surf per les roques ens hem animat a tirar-nos.

primer en Guillermo i després jo baixant tobogant avall


En Yuri, a part d'estar encantat de què li féssim fotos, ens ha dit que fa de guia i que per demà, juntament amb dos francesos, feia una excursió de dos dies per només 130 R! Està molt bé, ja que totes les excursions dels guies i les agències d'un dia ja costen uns 150R (70 euros aprox.). Hem quedat amb ell a les 18h a un bar de Lençois per acabar-ne de parlar i conèixer als francesos.

En arribar del riu, hem anat a dinar a un restaurant de menjar de Kilo per rebaixar una mica les despeses i després a la pousada a dutxar-nos. Un cop a la pousada hem volgut fer balanç dels gastos d'aquesta primera setmana i ens hem adonat que estem una mica fora de pressupost!

Després de no trobar-nos amb el guia ni els francesos enlloc, de prendre una CAPETA (vodka, crema de llet i fruites) jo de maduixa i en Guillermo de canyella i de descobrir de mans d'en Guillaume l'Açaí (un plat d'açaí, que és un fruita de la zona molt bona d'un color lila fort i que se serveix triturada amb gel, com una mena de puré granisat i amb muesli i plàtan) hem retornar a la pousada per dormir i hem vist que teníem la primera resposta al Couch Surfing. Així que avui agafem un bus cap a Palmeiras i després a Vale do Capao i avui dormirem a casa en Marivaldo, a veure què tal l'experiència! Segur que ens ajudarà de cares al pressupost!

prenent Capeta amb en Guillaume al plaça del poble


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari! ens encantarà llegir-lo!