divendres, 9 de novembre del 2012

Aldeia... RELAX!

La nit del 5 al 6 de novembre vam dormir a Palmeiras. En un hotel bastant humil, però barat. Tampoc necessitàvem res més, ja que només hi fèiem nit per començar el viatge en autobús cap a Recife.



Vam agafar un autobús a les 12 del migdia fins Feira Santana. Allà ens vam esperar de 17 a 21 abans d'agafar un autobús cap a recife. Ens esperàven 15 hores de viatge en, literalment, una càmera frigorífica, que a mesura que passava la nit va començar a fer una olor de WC impressionant. Va ser una experiència interessant que esperem no tornar a repetir.



Un cop arribats a Recife i després d'un viatge en METRO una mica estressant on un noi amb pinta de pocs amics ens seguia de manera molt poc dissimulada per poder robar-nos alguna cosa - cosa que no va aconseguir - vam arribar a Aldeia, gràcies a l'ajuda desinteressada de la dona d'informació que va trucar a la Rosanna sense que ni tan sols li demanéssim, una dona a l'estació d'autobusos que ens va indicar l'autobús correcte i que va espavilar-se perquè ens indiquessin quan havíem de baixar, d'una dona que al mig de la carretera, al km 14, on havíem de baixar, va trucar amb el seu mòbil a la Rosanna sense tampoc cobrar-nos i finalment de la Rosanna que ens va venir a buscar i ens va acollir amb els braços oberts a casa seva.

La Rosanna i en Thiago, catalana i brasiler, viuen en un condomini tancat a Aldeia, un barri de Recife. És un lloc tranquil, amb seguretat, amb piscina, pista de tennis, cases amb famílies i molts animalons amagats entre les branques del bosc de davant de casa. Ells van arribar de Catalunya fa 4 anys i els hi va tot molt bé! Viuen en una casa molt bonica, tenen dos fills i són feliços!


I nosaltres ho som molt més perquè podem relaxar-nos amb gent de casa, jugar amb la Bruna i en Blai, gaudir de la piscina i per agafar forces i energia per continuar la nostra aventura per Brasil!


3 comentaris:

  1. uff!!! què bé i quina enveja, però contenta perquè ho podeu viure vosaltres

    ResponElimina
  2. Hola Guille, soy tu tía Uchi, acabo de ver todas las fotos que tienes, me ha gustado muchísimo, veo que lo estais pasando muy bién, que los albergues son un encanto y que a los dos se os ve muy felices, seguiremos viendo vuestras fotos, así que muchos besitos a los dos y hasta la proxima.

    ResponElimina
  3. Hola Guille tu madre de cai estamos aquí reunidos las familias Tey y Espinosa y nos estamos acordando ustedes, se lo estais pasando muy bién y seguro que continuareis igual, un beso muy fuete y un abrazo para los dos, y hasta la proxima comunicación.

    ResponElimina

Deixa el teu comentari! ens encantarà llegir-lo!