diumenge, 11 de novembre del 2012

Shopping i OlinDa!

Durant aquests dies que estem passant a Aldeia, a casa la Rosanna i en Thiago, estem descansant molt, aprofitem per estar relaxats al jardí, anar a la piscina del condomini i conèixer una mica la vida que fan aquí.

El divendres ens van portar a un shopping (centre comercial) enorme que encara no està acabat de construir, però ja està ple d'activitat. És un dels més grans de Brasil. Aquí la gent passa dies sencers al shopping. Hi ha de tot, restaurants, botigues, cafeteries, cinema... i fins i tot sales d'oració!

También nos encontramos en medio del shopping con la casa de Papá Noel. Aquí ya estan con el modo navidad en ON y claro, para nosotros es un poco raro... en pleno noviembre, en manga corta y chanclas viendo a santa claus muriéndose de calor dentro de su traje del polo norte!!



L'únic problema, com sempre, és que et congeles! L'aire condicionat està molt fort i vam acabar tots mig refredats.

Ahir dissabte a la tarda, després d'haver passat al matí a la piscina natural del condomini i d'haver dinat FEIJAO boníssims, vam pujar tots al cotxe i vam anar a Olinda.




Olinda és un poble al costat de Recife, amb un centre molt bonic. Ple de cases de colors, esglésies molt antigues i tallers d'artesans i artistes. Des de dalt del turó on hi ha la Catedral hi vistes de tot el poble i de l'skyline de la ciutat de Recife.



Després de passar una estona en una festa per recaptar diners per una escola Waldorf, (la Rosanna i en Thiago, juntament amb altres famílies estan treballant per muntar-ne una dins el condomini on hi puguin anar la Bruna i en Blai) a la que vam assistir amb tota la família, vam anar a sopar a un restaurant perdut enmig del bosc on vam provar el caldinho de camarao i altres especialitats mentres escoltàvem el jefe tocar la flauta travessera juntament amb uns amics.




Después de seis días ya llegó la hora de levantar el campamento y continuar la aventura. Hemos ido a la piscina a pegarnos el último chapuzón y después de comer nos pondremos a rehacer la maleta para pasar un par de días en Recife.
Recife de nit des d'Olinda
Aquí hemos estado como reyes, gracias a Rosanna y Thiago que nos han acogido en su casa como si fuéramos de su familia!! Muito obrigado!!

1 comentari:

Deixa el teu comentari! ens encantarà llegir-lo!