diumenge, 28 d’octubre del 2012

pRImEr diA de CarReteRa

Avui ens hem passat pràcticament tot el dia asseguts en un autobús.

Primer, després d'esperar vint minuts a què el conductor fés la migdiada a la parada de la Praça da Sé a Salvador, hem agafat el bus que en poc més de 40 minuts ens ha portat fins a la Terminal Rodoviaria de busos.

Allà hem comprat el bitllet d'autobús cap a Lençois, que ens ha costat 60,25 R a cadascú, i hem pujat a l'autobús. Si tots els autobusos en els que viatgem són com el d'avui ja podem estar contents! Espaiós, còmode, fresc... perfecte per passar-hi 6 horetes!

Al final han estat més de 6 hores les que hem tardat de Salvador a Lençois. Hi ha hagut un moment a la carretera que ens hem aturat per més de 30 minuts en un embotellament i al final el conductor ha canviat el recorregut, hem fet uns 10 km marxa enrera i hem agafat una altra carretera.

fem parada a mig camí en un bar de carretera al mig de no res


Quins canvis de paisatge avui! Hem passat de la naturalesa desbordant de Salvador al desert més absolut, cactus per tot arreu, alguna vaca perduda, un gos aquí, una cabra allà... i poca cosa més. De tant en tant quatre cases d'uns 40 m2, d'una sola planta, blanques o pintades de color blau o verd, encarades a la carretera infinita i amb els seus habitants asseguts a fora mirant el buit... de pel·lícula!

I al final hem arribat a Lençois, de negra nit. S'intueix que demà al matí descobrirem un nou decorat. De moment hem travessat el poble per arribar a la Pousada dos Duendes, recomenada per la Lonely Planet. El poble molt animat, de casetes de colors de com a molt dues plantes, al centre hi ha molts bars i restaurants amb taules al carrer i plens de gent! Nosaltres estem una mica més allunyats, tot molt tranquil i idíl·lic, ara mateix estic escribint des d'una hamaca!

la pousada des de la nostra habitació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari! ens encantarà llegir-lo!